SEMESTERTIDER HOS EMETA SOMMAREN 2020

Bäste kund!

EMETA Encoders AB kommer att ha öppet v.29 med begränsad bemanning och semesterstängt v 30 till 31.. Vi önskar alla kunder och partners en riktigt skön sommar!

MVH

Vi på EMETA.

 

Vi introducerar MA4101-Serien

Vi presenterar stolt vårt senaste tillskott till vår Heavy-Duty Serie med nya MA4101. Denna givare är framtagen för att motstå tuffa miljöer. Med nya funktioner som andningsbara membranfilter, dubbla axeltätningar, mekanisk låsning och förstorade robusta lager är detta en givare att räkna med. Givaren finns tillgänglig i Anodiserat aluminium och rostfritt stål AISI 316. Givaren lämpar sig till applikationer inom Offshore, gruv, kran och andra områden med krav på hög tillförlitlighet och hållbarhet. För mer information se: https://www.emeta.se/product/ma4101-inkrementell-pulsgivare-heavy-duty-nyhet/ .

Jul-ledigt

Då det fortfarande är några veckor kvar på året tills vi går in i 2020 vill vi på Emeta tacka alla vår kunder, distributörer och leverantörer för 2019. Det har hänt mycket hos oss under året där vi bla stärkt upp samarbetet med 4st nya distributörer, fortsatt utveckla vår magnetserie och adderat den nya MB480 till vår Heavy Duty serie 400-serien. Vi stänger företaget vecka 52 för jul-ledighet. Vi önskar samtliga en god jul och ett gott nytt år!