ÖPPETTIDER JULHELGEN 2015

Vi på EMETA vill börja med att tacka för samarbetet vi haft under 2015! Det har varit ett intressant år för oss och fyllt av intressanta projekt och möten.

Den här nyheten skrivs för att informera om hur vi planerar inför jul- & nyårshelgen 2015. Vi strävar efter att alltid hålla en hög servicegrad & tillgänglighet gentemot våra kunder. Vår växeltelefon kommer därför vara bemannad under alla arbetsdagar under jul & nyårshelgen. Vi  svarar på frågor, erbjuder produktsupport och löser brådskande situationer som kan uppstå. Tveka aldrig att kontakta oss om support behövs!

Vår produktionsavdelning kommer däremot att vara stängd mellan den 23/12 till den 3/1 samt 6/1. Vi ber Er därför att planera Era leveranser med hänsyn tagen till dessa datum. Om ni vet med Er att ett behov av pulsgivare och/eller andra produkter föreligger kring dessa datum, vore vi tacksamma om ni har möjlighet att informera oss så snart som möjligt för planeringsändamål.

Avslutningsvis vill vi passa på att önska Er en riktigt trevlig ledighet & ser fram emot vårt fortsatta samarbete under 2016.